Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η Σπίθα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου





Ανακοίνωση της εκτελεστικής γραμματείας του Πολιτικού Συμβουλίου
 
Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του οριστικοποίησε το τέλος της εποχής της μεταπολίτευσης αποδομώντας  το σάπιο πολιτικό σύστημα όπως εξελίχθηκε από το 1974 μέχρι σήμερα. Επέφερε συντριπτική ήττα στο δικομματισμό και την πολιτική των μνημονίων απορρίπτοντας τους εκβιασμούς του συστήματος.

Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού (το 62%) τάχθηκε εναντίον της πολιτικής των μνημονίων και είναι βέβαιο ότι και το υπόλοιπο ποσοστό των ελλήνων που εγκλωβίσθηκε στα εκβιαστικά διλήμματα ψηφίζοντας τις μνημονιακές δυνάμεις στο άμεσο μέλλον θα απεγκλωβιστούν, βλέποντας ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, διαλύοντας τα κόμματα που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία και  τον εθνικό πλούτο ρίχνοντας στην φτώχια τον ελληνικό λαό.

Από την άλλη μεριά το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα αλλά κυρίως ο κατακερματισμός των αντιμνημονιακών δυνάμεων  συνέβαλε έτσι ώστε παρά την εκλογική τους κυριαρχία δεν μπορεί να δοθεί άμεσα λύση για την χάραξη μιας νέας πολιτικής που θα καταγγείλει τις δανειακές συμβάσεις και θα κατοχυρώσει την εθνική μας ανεξαρτησία.

Ο μόνος δρόμος για να επιτευχθεί αυτή η πολιτική είναι η συγκρότηση του  Πανεθνικού Παλλαϊκού Μετώπου που θα μπορέσει να κερδίσει την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και  θα έχει την αναγκαία δύναμη να εμποδίσει κάθε σχέδιο που θα επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία στις κρίσιμες σημερινές συνθήκες.

Ο ελληνικός λαός έδειξε ότι είναι έτοιμος να περάσει σε μια νέα εποχή. Είναι η ώρα να αποδείξουν και οι πολιτικές δυνάμεις της προόδου ότι μπορούν να περάσουν σε αυτή τη νέα εποχή ξεπερνώντας τις εξαρτήσεις του κομματισμού προς το συμφέρον της χώρας και του λαού.

08.05.2012
 

Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Για τς εκλογές της 6ης Μαΐου: ΜΑΥΡΟ στους προδότες

Η αφίσα της Σπίθας Τρίπολης για τις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου 2012

Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν ελεύθερα
Τα δύσκολα αρχίζουν στις 7 Μαΐου -τότε που θα κληθούμε να υπερασπιστούμε την απόφασή μας για προοπτική ελευθερίας και εθνικής ανεξαρτησίας, ερχόμενοι αντιμέτωποι μ' ένα πάνοπλο σύστημα εξουσίας, προπαγάνδας και τρομοκρατίας που δεν θα 'χει πει την τελευταία του λέξη. Χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή κι επιμονή, πίστη και αποφασιστικότητα.Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Αρκεί να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη του ενεργού, συνειδητοποιημένου πολίτη.

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να λάβουν ενεργά μέρος -μέσα από την Σπίθα Τρίπολης- στην οργάνωση του αγώνα που θα απαιτηθεί στην συνέχεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κυρία Γιούλη Παπαδοπούλου (βλ. στοιχεία επικοινωνίας στην δεξιά στήλη).

Καλή λευτεριά!

Σπίθα Τρίπολης, 4 Μαΐου 2012.